Pigūs skrydžiai, lėktuvo bilietai, aviabilietai | Etours

Prisijunkite:
Facebook
informacija@etours.lt +370 657 68855 Skype etours.lt  Pagalba


Pigūs skrydžiai: paieška ir rezervavimas

Pigūs skrydžiai: užsakymo taisyklės & patarimai.

 

pigūs skrydžiai Pigūs skrydžiai – kaip užsisakyti?

 

Norėdami įsigyti pigų lėktuvo bilietų, visada galite tai padaryti internetu patys arba galite pasikonsultuoti su mūsų kelionių konsultantais ir pas juos užsisakyti norimą skrydį. Už lėktuvo bilietus galima sumokėti banko kortele, bankiniu pavedimu arba grynaisiais pinigais.

 

Patiems užsisakyti skrydį ir nusipirkti bilietus nėra sudėtinga. Bilietų užsakymas užtruks tik keletą minučių, o visus kelionės dokumentus Jums atsiųsime elektroniniu paštu arba atspausdinsime mūsų kelionių agentūroje. Be to, mūsų tinklapyje visada pateikiami pigūs skrydžiai, kurie yra šiuo metu (net gi nurodoma atskirai iš kiekvieno oro uosto kokie geriausi pigūs skrydžiai galioja Vilniaus, Kauno ar net Rygos oro uostuose).

 

Jeigu Jums nėra aktuali kelionės data, tai galite pavesti kelionių konsultantui ieškoti pigių lėktuvo bilietų ir radęs geriausią pasiūlymą, jis Jus informuos. Šiuo atveju, Jums patiems nereiks ieškoti pigių lėktuvo bilietų, nes, kaip žinome, pigūs skrydžiai būna ne visada (tai labai priklauso nuo metų laiko ir turistų kiekio).

 

pigūs skrydžiai Trumpai apie rankinį ir registruojamą bagažą

 

Pigūs skrydžiai visada į lėktuvo bilietą įskaičiuoja rankinį bagažą (dažniausiai tai būna viena rankinė, kurios dydis konkrečiai nustatytas matmenimis). Už papildomą – registruojamą bagažą reikia mokėti papildomai.

Trumpai pateiksiu populiariausių aviakompanijų informaciją apie bagažą ir jo reikalavimus.

 

„Wizz Air“ aviakompanija. Rankinis bagažas: mažame orlaivio salone privalo būti šių matmenų 42x 32x 25 cm arba mažesnis, taip, kad tilptų po priekyje sėdinčio keleivio sėdyne; dideliame orlaivyje – nemokamai į lėktuvo saloną galite pasiimti ne didesnį nei 56 x45 x25 cm matmenų rankinę. Jeigu Jūsų bagažas didesnis nei mažam orlaivio bagažui nustatytus matmenis ir viršija 56 x45 x25 cm matmenis, tai jį pasiimti į lėktuvo saloną galite už 35 Lt papildomą mokestį. Šis bagažas lėktuvo salone privalo tilpti viršutiniame lėktuvo skyriuje skirtame bagažui. Šie „Wizz Air“ kompanijos reikalavimai įsigaliojo visai neseniai – spalio 4 d., todėl į tai būtina atkreipti demesį ir nesumaišyti su anksčiau galiojančiomis kainomis ir reikalavimais.

 

Air Lituanica“ aviakompanija. Šie pigūs skrydžiai pasižymi kiek kitomis bagažo taisyklėmis nei kitos aviakompanijos. Šioje aviakompanijoje rankinis nemokamas bagažas priklauso nuo bilieto, kurį turi keleivis.

 

Bilieto tipas Vienetai ir svoris Matmenys, kurių negalima viršyti (ilgis + plotis + aukštis)
Promo 1 vnt. – 8 kg. 56 cm x 45 cm x 25 cm
Travel 1 vnt. – 8 kg. 56 cm x 45 cm x 25 cm
Flexi 1 vnt. – 8 kg. 56 cm x 45 cm x 25 cm
Club 2 vnt. – 8 kg. 56 cm x 45 cm x 25 cm

 

Lėktuvo salone bagažas turi būti dedamas po priešais sėdinčio keleivio sėdyne arba virš sėdynių esančiame bagažo skyriuje. O aukščiau nurodytus matmenis viršijantis bagažas turi būti registruojamas ir vežamas ne salone.

 

Papildomai registruojamo bagažo galima veštis: 1 rankinę ar 1 nešiojamą kompiuterį ar kitą panašaus ar mažesnio dydžio bagažą ir vieną „skėčio“ tipo kūdikio vežimėlį su mažais ratais. Visi rankinio bagažo vienetai kartu negali viršyti 8 kg. Registruojamo bagažo keleivis gali turėti ne mažiau nei viena rankinę, kurios matmenys taip pat priklauso nuo bilieto tipo.

 

Bilieto tipas Vienetai ir svoris Matmenys, kurių negalima viršyti (ilgis + plotis + aukštis)
Promo 1 vnt. – 23 kg. 158 cm
Travel 1 vnt. – 23 kg. 158 cm
Flexi 2 vnt. – 23 kg. 158 cm
Club 2 vnt. – 23 kg. 158 cm

 

Trapius ir kitus vertingus daiktus (fotoaparatus, papuošalus, pinigus, kompiuterius ir pan.) patartina laikyti registuojamame bagaže.

 

Keleiviai, kurie keliauja su kūdikiais, iki 2 metų amžiaus, su savimi gali turėti papildomai vieną registruoto bagažo vienetą iki 10 kg bei kūdikio vežimėlį be papildomo mokesčio.

 

Šioje pigūs skrydžiai aviakompanijoje galioja ir kitoks bagažo tipas – specialus bagažas. Šiai kategorijai priskiriami įvairūs įrenginiai. Šis specialus bagažas vežamas kaip registruojamas bagažas, tačiau jam taikomi kitokie reikalavimai.

 

Kategorija Kaina
 Iki 32 kg ir/arba iki 203 cm: golfo įranga; sniego ir vandens slidės; snieglentė; nardymo įranga; dviratis ir pan. 155 Lt
 Virš 32 kg iki 50 kg ir/arba 204-250 cm: jėgos aitvarai; banglentė; burlenčių įranga (išimtinai gali viršyti maksimalų 250 cm ilgį) ir pan. 260 Lt
 Naminiai gyvūnai salone: maksimalūs leistini konteinerio matmenys 56 cm x 45 cm x 25 cm ir maksimalus bendras svoris 8 kg. 175 Lt
Vežimėlis, ramentai, kūdikio vežimėlis (iki 2 metų kūdikiui) Nemokamai

 

Pastaba: šie įkainiai taikomi tik skrydžiui į vieną pusę.

 

Taip pat galioja ir dar keli reikalavimai kiekvienam iš pateiktų specialaus bagažo rūšių.

Ryanair“ aviakompanija. Šiuo metu pigūs skrydžiai „Ryanair“ leidžia su savimi nemokamai lėktuvo salone vežtis vieną vienetą rankinio bagažo, kurio matmenys yra 55x 40x 20 cm ir sveria ne daugiau kaip 10 kg. Tačiau, nuo šių metų gruodžio 1 d. ši aviakompanija savo keleiviams leis vežtis nebe vieną, bet net du rankinius bagažus lėktuvo salone nemokamai. Antrasis bagažas negalės viršyti 35x 20x 20 cm matmenų. Taip pat, ši pigūs skrydžiai aviakompanija mažina ir registruoto bagažo kainas nuo 2014 m. sausio 5 d. Registruojamo bagažo kaina mažėja nuo 60 eurų/svarų iki 30 eurų/svarų. Dar sumažintas mokestis už bilieto neatsispausdinimą, šis mokestis mažėja nuo 70 eurų/svarų iki 15 eurų/svarų. Be to, ši aviakompanija įves tylos valandas skrydžio metu, per kurias nebus skelbiami jokie skelbimai ar reklamos ir nebus trukdomi keleiviai. Šios tylos valandos galios skrydžiams nuo 21 val. iki 8 val. ryto. Aviakompanijos „Ryanair“ registruojamas bagažas negali sverti daugiau kaip 20 kg. Kaina yra dažnai keičiama, todėl reiktų į ją atsižvelgti perkant bilietą – kokia kaina galioja tuo laikotarpiu. Priminimui. Pigūs skrydžiai aviakompanijose rankiniame bagaže gali būti vežami šie skysčiai: losjonai, kremai, tušai, parfumerija, purškikliai, skysčio ir kietųjų medžiagų mišiniai, kurie negali viršyti 100 ml. Bagaže (tiek rankiniame tiek registruojamame) draudžiama vežtis pavojingus daiktus, kurie gali sukelti pavojų orlaiviui ir salone esantiems žmonėms. Draudžiami daiktai, kuriuos draudžiama išvis vežtis yra dujų balionėliai, degiosios medžiagos, organiniai peroksidai, toksinės medžiagos, radioaktyviosios medžiagos, korozinės medžiagos, sprogstamieji įtaisai, degiosios kietosios medžiagos, infekcinės medžiagos, įmagnetintos medžiagos, kiti pavojingi daiktai (įskaitant asbestą, sausą ledą, variklius). pigūs skrydžiai Ką būtina žinoti ir prisiminti keliaujant: – Rankinis bagažas gali būti bet kokios formos rankinė ar net maišas. Tačiau, jis privalo atitikti keliamus rankinio bagažo svorio ir matmenų reikalavimus; - Pigūs skrydžiai visada įskaičiuoja rankinį bagažą į lėktuvo bilieto kainą, todėl Jums visada priklauso tik rankinis bagažas, kuris privalo atitikti rankiniam bagažui keliamus reikalavimus. Registruojamas bagažas visada yra užsakomas ir perkamas papildomai; - Pigūs skrydžiai pasižymi tuo, kad lėktuve nėra pažymėtos vietos. Jeigu norite būti pirmas ir išsirinkti sėdėjimo vietą tai turite susimokėti papildomai ir tada Jūs būsite įleisti į lėktuvą be eilės, pirmiau už kitus keleivius; - Maisto produktus galite vežtis, kuriame tik norite bagaže tiek rankiniame tiek registruotame. Tačiau, reikia nepamiršti ribojimų, kurie nustatyti vežamiems skysčiams; - Asmens tapatybės dokumentas ar pasas, privalo galioti ne mažiau nei puse metu iki skrydžio. Todėl visada pasitikrinkite savo dokumento galiojimo terminą prieš perkant lėktuvo bilietus ar planuojant kelionę; - Perkant lėkuvo bilietą būtina visada nurodyti savo pilną vardą ir pavardę; 

- Lėktuvo biliete nurodytą vardą ir pavardę pakeisti galite tik už papildomą mokestį, kurį nustato kiekviena aviakompanija atskirai;

 

- Visada patartinta būti oro uoste prieš dvi ar net tris valandas iki vartų uždarymo, tam, kad spėtumėt praeiti pro vartus;

 

- Deja, kad ir kaip gaila būtų, tačiau lėktuvų skrydžiams nėra taikomos nuolaidos su moksleivių, studentų ar pensininkų pažymėjimais, todėl ir nesitikėkite gauti tokią nuolaidą perkant bilietą, kokią galbūt gaunate kitur;

 

Daiktai, kuriuos būtina pasiimti į kelionę: pasas arba asmens tapatybės kortelė, grynieji pinigai, vaistai, akiniai nuo saulės, dezinfekcinis skystis rankoms, specialią kosmetiką jeigu Jūsų oda yra alergiška. Nepatartinta vežtis labai brangių dalykų į kelionę, nes yra kelionės metu yra didelė tikimybė pamesti arba būti apvogtam.

 

Taip pat, nepamirškite prieš išvykdami pasitvirtinti viešbučio registraciją.

 

Paslauga teikiama bendradarbiaujant su eturu.